ÇANTA SHPINE TË VOGLA METALIZATO Detaje

 

Argjend - 1571/006

Çanta shpine të vogla metalizato prej pëlhure me detaje të ngjyrave me kontrast. Rrip i rregullueshëm nën kapse me mbyllje të kapseve. Xhepa në pjesën e sipërme dhe anësor me mbyllje mw zinxhir. Astar pëlhure.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 25 x 25 x 10 cm

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTA SHPINE TË VOGLA METALIZATO të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTA SHPINE TË VOGLA METALIZATO të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTA SHPINE TË VOGLA METALIZATO të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTA SHPINE TË VOGLA METALIZATO të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTA SHPINE TË VOGLA METALIZATO të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTA SHPINE TË VOGLA METALIZATO të Zara-s