ÇANTË SHPINE E VOGËL MINNIE MOUSE © DISNEY Detaje

 

Rozë - 1439/006

Çantë shpine me stampime të Minnie. Mbyllje me zinxhir. Astar i brendshëm në pëlhurë. Rrip dore i dyfishtë dhe rripa të rregullueshme prapa.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 22 x 21 x 10 cm

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE E VOGËL MINNIE MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE E VOGËL MINNIE MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE E VOGËL MINNIE MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE E VOGËL MINNIE MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE E VOGËL MINNIE MOUSE © DISNEY të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHPINE E VOGËL MINNIE MOUSE © DISNEY të Zara-s