ÇANTË SHOPPER RUSTIKE Detaje

 

Kafe - 0128/002

Çantë tip shopper. Rripa çante dore dopio kombinuar me një ngjyrë. Detaje të xhepit të brendshëm.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 52 x 64 x 12 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ÇANTË SHOPPER RUSTIKE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHOPPER RUSTIKE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHOPPER RUSTIKE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHOPPER RUSTIKE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHOPPER RUSTIKE të Zara-s