ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA ME STAMPIM Detaje

 

I zi - 3515/520

Aksesorë kraharori me shumë xhepa tip çante me rrip supi. Stampim shumëngjyrësh. Kombinim materialesh në prerje. I përshtatet plotësisht trupit falë shiritave që mbyllen me anë të një pjese klikuese. Ka dy xhepa që mbyllen me zinxhir. Pjesa e pasme është e mbushur për të siguruar rehatinë. Ka edhe një dalje për kufjet.

Gjatësia x Gjerësia: 22 x 28 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË POSTIERI ME SHUMË XHEPA ME STAMPIM të Zara-s