ÇANTË OVALE SUPI PREJ LËKURE Detaje

 

I zi - 6530/510

Çantë supi prej lëkure, e disponueshme në disa ngjyra: e bardhë dhe e zezë. Trup oval prej lëkure. Rrip supi me detaje nyjash. Xhep i brendshëm. Mbyllje me kapak dhe magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 16 x 19 x 4 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË OVALE SUPI PREJ LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË OVALE SUPI PREJ LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË OVALE SUPI PREJ LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË OVALE SUPI PREJ LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË OVALE SUPI PREJ LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË OVALE SUPI PREJ LËKURE të Zara-s