ÇANTË MESI IMITIM MERMERI Detaje

 

E bardhë - 6634/004

Çantë mesi në formë kutie ngjyrë e bardhë. Trupore e ngurtë në formë drejtkëndëshe. Imitim mermeri në pjesën e përparme. Pjesa e pasme me kontrast ngjyrash. Detaje metalike në pjesën e sipërme. Rrip supi pas. Interior me astar. Mbyllje përmes magnetit.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 11.9 x 22.9 x 4 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ÇANTË MESI IMITIM MERMERI të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË MESI IMITIM MERMERI të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË MESI IMITIM MERMERI të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË MESI IMITIM MERMERI të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË MESI IMITIM MERMERI të Zara-s