ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL Detaje

 

Blu e errët - 1415/530

Çantë mesi me detaje Capitán Amércia të gomuara. Ndarja kryesore me mbyllje mesatare me zinxhir. Detaje të lidhëseve me mesazhe. Rrip çante i rregullueshëm me kontrast dhe mbyllje të kapseve.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 10 x 27 x 7,5 cm

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË MESI CAPITÁN AMÉRICA © MARVEL të Zara-s