ÇANTË E VOGËL ME RRIP SUPI MINIMAL Detaje

 

E zezë - 5400/510

Çantë postieri format mini e zezë. Formë ovale. Detaje të dorëzave të nyjëzuara në anë. Rrip supi i rregullueshëm me zinxhir. Pjesa e brendshme me astar me xhep. Mbyllje me kapak dhe magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 12 x 18 x 6.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ÇANTË E VOGËL ME RRIP SUPI MINIMAL të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË E VOGËL ME RRIP SUPI MINIMAL të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË E VOGËL ME RRIP SUPI MINIMAL të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË E VOGËL ME RRIP SUPI MINIMAL të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË E VOGËL ME RRIP SUPI MINIMAL të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË E VOGËL ME RRIP SUPI MINIMAL të Zara-s