ÇANTË E VOGËL ME KAPAK Detaje

 

E bardhë - 6628/510

Çantë e vogël e disponueshme në disa ngjyra: e verdhë dhe e bardhë. Ajo me ngjyrë të verdhë, me stampim me lëkurë gjarpëri në trup. Rripat e dorës me detaje me zinxhirë. Rrip supi i rregullueshëm dhe i ndashëm. Pjesa e brendshme me astar me xhep me mbërthesë me zinxhir. Mbërthesë në pjesën e sipërme me kapak dhe magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 14 x 22 x 8.8 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË E VOGËL ME KAPAK të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË E VOGËL ME KAPAK të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË E VOGËL ME KAPAK të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË E VOGËL ME KAPAK të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË E VOGËL ME KAPAK të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË E VOGËL ME KAPAK të Zara-s