MINE KJØP I BUTIKKEN

Vi tilbyr følgende muligheter for kvittering i digitalt format for kjøp i butikk:
  • Vis frem ZARA QR-koden din når du betaler, så vil kvitteringen tilknyttes kontoen din. For å sjekke det, gå til seksjonen Mine kjøp > I butikken.
  • Du kan oppgi telefonnummeret til personalet i en av butikkene våre, så sender vi deg en SMS med en lenke til å laste ned kvitteringen til mobiltelefonen din.
  • Hvis du fikk en papirkvittering da du handlet i butikk, gir vi deg mulighet for å skanne den og lagre den i appen. Gå inn på profilen din, velg Wallet og skann kvitteringen.