ПРЕС

ПРЕС

Оддел за деловни односи и комуникации

Edificio Inditex

Avenida de la diputación s/n
15142 Arteixo, Ла Коруња, Шпанија
Т: +34 981 185 400 | Факс: +34 981 185 544

Корпоративна комуникација:

comunicacion@inditex.com

За повеќе информации, посетете ја нашата секција за прес.