XL ПАРИЧНИК 2-ВО-1 СО ЗРНЕСТА ТЕКСТУРА

XL 2-во-1 паричник. Еднобојна надворешност со зрнеста текстура. Главната преграда се закопчува со магнети, а внатрешноста има четири џеба, од кои едниот за мобилни уреди, шест отвори за картички, одвоив паричник за ситни пари со четири отвори за картички. Одвоиво ремче за околу глужд. Достапен во неколку бои.

Висина x Должина x Ширина: 13,5 x 22 x 1,5 cm.

1.590,00 MKD

Боја Црна | 3813/820

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и