VETIVER PAMPLEMOUSSE 40МЛ

ZARA VETIVER PAMPLEMOUSSE EDP 40 МЛ (1.36 FL. OZ). Парфимирана вода.

„Беспрекорно бела памучна кошула со колонска вода со цитрусов мирис - незаменлив дел од моето секојдневие.” – Џо Малоун, одликувана со орден на британската империја.

- Мирисни ноти на грејпфрут, мандарина и ветивер.

0110/156

999,00 MKD

Стави во кошничка

Процесирај нарачка