TIMELESZ - БЕРМУДИ СО ЦВЕТЕН ДЕЗЕН

999,00 ден

Бермуди со цветен дезен од памук. Еластичен удбен колан со врвка и бисерни копчиња.

Лесни за комбинирање, создавајќи целосен изглед со соодветна маица од колекцијата.

Ако не сте сигурни за величината, ви препорачуваме да се консултирате со помошник за одредување величина или да нѐ контактирате, со задоволство ќе ви ги обезбедиме димензиите доколку е потребно.

Екру | 6149/166

Изберете величина

Стави во кошничка