RETRACTABLE KABUKI BRUSH

849,00 ден

Густа четка со меки и кратки влакна, идеална за нанесување на течна основа и добивање на инстантна покриеност и беспрекорна завршница. Дизајнирана во амбалажа на вовлекување, идеална за носење во вашата чанта или тоалетна торбичка.

ПРОИЗВЕДЕНО ВО КИНА

4140/514

Стави во кошничка