NOURISHING JELLY LIP OIL

529,00 MKD

Makes a statement, softly. Ова масло за усни се нанесува лесно и рамномерно за боја со силен ефект со само едно нанесување.
Оваа хидратантна формула ги измазнува усните, притоа давајќи боја и сјај кои нема ни да забележите дека ги носите.

990 EXQUISITE | 4130/314

Стави во кошничка