MINI/ ТОПЛИНКИ ОД НАЈЛОН

Топлинки во стил на чорапи од најлон. Постава од вештачко јагнешко крзно.

Сива | 8851/930

1.190,00 MKD-70%299,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • EU 15/16 (9,5cm)
  • EU 17/18 (11cm)

Стави во кошничка