KIDS/ РЕБРЕСТИ ДОЛГИ ЧОРАПИ

Ребрести долги чорапи.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 75% памук во преод кон органски памук.

Зелена | 6389/699

279,00 MKD

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
  • 8-9 years (20-22 cm)
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)

Стави во кошничка