KIDS/ ПАКУВАЊЕ ОД 3 ПАРА ОСНОВНИ ЧОРАПИ ДО ГЛУЖД

Пакет од три пара базични чорапи до глужд.

Бела | 2482/690

279,00 MKD

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
  • 8-9 years (20-22 cm)
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка