KIDS/ ПАКУВАЊЕ ОД 2 ПАРА HARRY POTTER ® ЧОРАПИ

Пакување од два пара чорапи со различни HARRY POTTER ® дезени.
Се продава како неделиво пакување. Мора да се врати целото пакување.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 20% рециклиран памук.

Винско-црвена | 1554/696

349,00 MKD-40%199,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
  • 8-9 years (20-22 cm)
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)

Стави во кошничка