KIDS/ ПАКУВАЊЕ ОД ТРИ ПАРА ЧОРАПИ НА РИГИ

Пакување од три пара чорапи на риги.
Се продава како неделиво пакување. Мора да се врати целото пакување.

Во повеќе бои | 2855/699

349,00 MKD

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
  • 8-9 years (20-22 cm)
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка