KIDS/ ПАКУВАЊЕ ОД ДВА ПАРА ЧОРАПИ СО ДЕТАЉ НА БРАНОВИДНО ПОРАБУВАЊЕ

Пакување од 2 пара чорапи со соодветни брановидни рабови.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода и најмалку 20% рециклиран полиамид

Екру | 2482/749

349,00 MKD

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
  • 8-9 years (20-22 cm)
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка