KIDS/ ПАКУВАЊЕ ОД ДВА ПАРА ТЕКСТУРИРАНИ КРАТКИ ЧОРАПИ СО ТОЧКИ

Пакување од два пара контрастни кратки чорапи со текстура и дезен со точки.

Розева | 3125/647

279,00 MKD

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
    Слични производи 
  • 8-9 years (20-22 cm)
    Слични производи 
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)
    Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка