KIDS/ ПАКУВАЊЕ ОД ДВА ПАРА ЕДНОБОЈНИ ЧОРАПИ СО КОНТРАСТЕН ДЕТАЉ

Пакување од два пара еднобојни чорапи со контрастни детали.

Синкава | 1554/636

349,00 MKD-40%199,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
  • 8-9 years (20-22 cm)
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)

Стави во кошничка