KIDS/ ВИСОКИ ЧОРАПИ SMILEYWORLD ®

Високи чорапи со SMILEYWORLD ® дезен.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

Розева | 4934/647

279,00 MKD-60%99,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 6-7 years (18-19 cm)
  • 8-9 years (20-22 cm)
  • 10-11 years (23-24 cm)
  • 12-14 years (25-27 cm)

Стави во кошничка