FLEUR DE PATCHOULI 40МЛ

ZARA FLEUR DE PATCHOULI EDP 40 МЛ (1.36 FL. OZ). Парфимирана вода.

„Магичните ноти на овој мирис ве предизвикуваат да си играте со нивната креативност.“ – Џо Малоун, одликувана со орден на британската империја, основач на Jo Loves.

- Мирисот открива ноти на божур, пачули и гвајаково дрво.

0110/114

999,00 MKD

Стави во кошничка

Процесирај нарачка