FACE BRUSH #1

849,00 MKD

Кружна четка за шминка идеална за еднакво нанесување на компактна пудра и пудра во прав. Многу лесна за употреба и пријатна, овозможувајќи ви да постигнете лесна, но флексибилна покриеност.

4140/501

Стави во кошничка

Процесирај нарачка