BABY/ ПАКУВАЊЕ ОД ТРИ БОДИ СО ЗАОБЛЕН ИЗРЕЗ

Пакување од три бодиња со кружен изрез, долги ракави и закопчување со нитни на долниот дел.
СЕ ПРОДАВА КАКО НЕДЕЛИВО ПАКУВАЊЕ. МОРА ДА СЕ ВРАТИ ЦЕЛОТО ПАКУВАЊЕ.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Бела | 8501/501

649,00 MKD-35%399,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка