BABY/ ПАКУВАЊЕ ОД ПЕТ БОДИЊА HAWAII

Пакување од пет бодиња со кратки ракави, кружен изрез и закопчување со нитни на долниот дел. Различни дезени.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Во повеќе бои | 8501/598

999,00 MKD

Изберете величина

 • 1-3 months (62 cm)
 • 3-6 months (68 cm)
 • 6-9 months (74 cm)
 • 9-12 months (80 cm)
 • 12-18 months (86 cm)
  Слични производи 
 • 18-24 months (92 cm)
 • 2-3 years (98 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка