BABY/ ПАКУВАЊЕ ОД ПЕТ БОДИЊА СО КИТОВИ

Пакување од пет бодиња со кратки ракави, кружен изрез и нитни за закопчување. Различни дезени.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Сина | 8501/384

999,00 MKD-30%699,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Стави во кошничка