BABY/ ПАКУВАЊЕ ОД ДВА ПАРА ЧОРАПИ СО ЗЕБРИ

Пакување од два пара чорапи со различни дезени.
Се продава како неделиво пакување. Мора да се врати целото пакување.

Песок | 2855/547

349,00 MKD

Изберете величина

  • 12-24 months (13-14 cm)
  • 2-3 years (14-15 cm)
  • 4-5 years (16-17 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка