BABY/ КОМПЛЕТ ОД 3 БОДИЊА СО КИМОНО ИЗРЕЗ И КРАТКИ РАКАВИ

КОМПЛЕТ ОД ТРИ БОДИЊА СО КИМОНО ИЗРЕЗ И КРАТКИ РАКАВИ. ЗАКОПЧУВАЊЕ СО КОПЧИЊА ЗА ПРИТИСКАЊЕ ОДНАПРЕД И НА ДОЛНИОТ ДЕЛ.
ОВА Е НЕДЕЛИВО ПАКУВАЊЕ И МОРА ДА СЕ ВРАТИ ЦЕЛОСНО.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Бела | 8501/514

629,00 MKD

Изберете величина

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка