BABY/ КОМПЛЕТ ОД ТРИ ПАРА БОДИ СО ЗАОБЛЕН ИЗРЕЗ

КОМПЛЕТ ОД ТРИ БОДИЊА СО ЗАОБЛЕН ИЗРЕЗ И КРАТКИ РАКАВИ. ЗАКОПЧУВАЊЕ СО КОПЧИЊА ЗА ПРИТИСКАЊЕ НА ДОЛНИОТ ДЕЛ.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Бела | 8501/513

649,00 MKD

Изберете величина

 • 6-9 months (74 cm)
  Слични производи 
 • 9-12 months (80 cm)
  Слични производи 
 • 12-18 months (86 cm)
 • 18-24 months (92 cm)
  Слични производи 
 • 2-3 years (98 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка