ПАЛЕТА СЕНКИ ЗА ОЧИ

Easy on the eyes. Овој спектар на шест свиленкасто мазни сенки лесно се мешаат и се пријатни за носење.

Earthy Warm: Neutral, nature-inspired shades.

Reign of Green: Mint, gold, and all the greens between.

Easy on the eyes. Овој спектар на шест свиленкасто мазни сенки лесно се мешаат и се пријатни за носење.

-Earthy warm: neutral, nature-inspired shades.
-Reign of green: mint, gold, and all the greens between.
-Till dawn: a little electricity for after-hours.
-Nostalgia blues: retro, reimagined.
-Clash out: shadows that demand to be seen.

Оваа палета на сенки за очи овозможува високо пигментирана боја со перформанс. Во три различни завршници со широка употребливост:

-Мат: софистициран сатен, со интензитет кој може да се зголеми.
-Металик: драматичен и хроматичен, со влажен сјај.
-Сјајна: блескава боја, рефлектирана преку кристален ефект.

1.190,00 MKD

НИЈАНСА 001 EARTHY WARM | 4130/601

Изберете формат

Стави во кошничка

Процесирај нарачка