STILETTO DEMI-MATTE LIPSTICK - ПОВТОРНО ПОЛНЕЊЕ

Sharp color, soft touch. Оваа мазна формула, слична на серум, ја прави пријатна високо пигментираната боја.

Произведен со витамин Е и специјална мешавина од восоци и пудри кои ја шират светлината, овој полумат кармин се нанесува за силно покритие, кое не само што трае - туку и осветлува.

399,00 MKD

НИЈАНСА 110 FOU | 4120/800

Изберете формат

Стави во кошничка

Процесирај нарачка