STILETTO DEMI-MATTE LIPSTICK

Sharp color, soft touch. Оваа мазна формула, слична на серум, ја прави пријатна високо пигментираната боја.
Создаден со витамин Е и специјална мешавина од восоци и пудри кои ја шират светлината, овој полумат кармин се нанесува за силно покритие, кое не само што трае - туку и осветлува

549,00 MKD

НИЈАНСА 714 AU BOUT | 4120/300

Изберете формат

Стави во кошничка

Процесирај нарачка