ДВЕ СЕНКИ ЗА ОЧИ

Easy on the eyes. Ова дуо на свиленкасто мазни сенки за очи лесно се мешаат и се пријатни за носење.

Ова дуо на сенки за очи овозможува високо пигментирана боја со перформанс. Во завршници со широка употребливост:

-Мат: софистициран сатен, со интензитет кој може да се зголеми.
-Металик: драматичен и хроматичен, со влажен сјај.
-Сјајна: блескава боја, рефлектирана преку кристален ефект.

699,00 MKD

НИЈАНСА 802 THUNDER / ES211 DELTA THUNDER / ES211 DELTA | 4130/700

Изберете формат

Стави во кошничка

Процесирај нарачка