CULT SATIN

Makes a statement, softly. Овој кремаст кармин се нанесува лесно и рамномерно за боја со силен ефект со само едно нанесување.
Оваа хидратантна формула ги измазнува усните, обезбедувајќи ефект на боја со пријатен, мек допир.

699,00 MKD

НИЈАНСА 123 BONNIE | 4130/300

Изберете формат

Стави во кошничка

Процесирај нарачка