ЧОРАПИ СО КОНТРАСТНИ НИШКИ И ИЗВРТЕНО ПРЕДИВО

Високи чорапи со контрастни нишки и извртено предиво.

349,00 MKD

Боја Кафеава | 1554/787

Изберете величина

  • 28-30
  • 31-33
  • 34-36
  • 37-40
    Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и