ЧОРАПИ СО КОНТРАСТНИ НИШКИ И ИЗВРТЕНО ПРЕДИВО

Долги чорапи со контрастни нишки и извртено предиво.

349,00 MKD

Боја Кафеава | 1554/578

Изберете величина

  • 17-19
  • 20-22
  • 23-25
  • 26-28

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и