ХЕЛАНКИ СО ЗЛАТНО КОПЧЕ

Хеланки со висок струк и еластичен колан. Декоративно златно копче на предниот дел.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 50% Join Life вискоза.

Црна | 5039/233

1.290,00 MKD

Изберете величина

  • XS
  • S
  • M
  • L
    Слични производи 
  • XL
  • XXL
    Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка