ФАРМЕРКИ BALLOON FIT FLEECE

Фармерки со балон крој и еластичен појас. Има предни и задни џебови и волнена постава.

Средно-сина | 5644/774

1.490,00 MKD-35%899,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

 • 6 years (116 cm)
 • 7 years (122 cm)
 • 8 years (128 cm)
  Слични производи 
 • 9 years (134 cm)
  Слични производи 
 • 10 years (140 cm)
  Слични производи 
 • 11-12 years (152 cm)
  Слични производи 
 • 13-14 years (164 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка