ТОРБИЧКА ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН СО ПРЕКЛОП

Торбичка за мобилен телефон. Црна завршна обработка со животински дезен. Со преклоп однапред и затворање од техничка ткаенина. Во внатрешноста има 4 отвори за картички и една преграда. Соодветно за iPhone 11

Висина x Должина x Ширина: 16 x 9,5 x 1,5 см.

1.190,00 MKD

Боја Црна | 3942/620

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и