ТЕХНИЧКИ РАНЕЦ

Црн ранец со надворешност од техничка ткаенина. Главната преграда се закопчува со патент и има два внатрешни џеба, еден со патент, а другиот за електронски уреди и лаптопи до 13 инчи. Преден џеб со патент со три џеба однатре, два за канцелариски прибор, а третиот за електронски уреди и лаптопи до 10 инча. Од едната страна има џеб со патент и излез за слушалки. Задниот дел е полнет и прозрачен со ремче за ставање на ранецот на куфер. Има рачка со одвоива ознака за багаж и две прилагодливи и одвоиви прерамки.

Висина x Должина x Ширина: 44,5 x 29 x 12 cm.

3.590,00 MKD

Боја Црна | 3201/720

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и