ТЕКСТУРИРАН КОМБИНЕЗОН ЗА БЕБЕ СО ЦРЕШИ

Комбинезон за бебе без ракави со заоблен изрез и карнери на отворите за раце. Копчиња на грбот и копчиња на притискање на дното. Еластични рабови.

Мандарина | 1639/500

999,00 MKD-20%799,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка