ТЕКСТУРИРАНО ВЕНЧЕ СО ПАНДЕЛКА

Венче со текстурирани детали и панделка.

Бледовиолетова | 2326/630

349,00 MKD-70%99,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • УНИВЕРЗАЛНА ВЕЛИЧИНА

Стави во кошничка

Процесирај нарачка