СУНЃЕР ЗА НАНЕСУВАЊЕ ШМИНКА

329,00 ден

Сунѓер за нанесување на шминка посебно дизајниран за течни и кремасти формули. Нуди едноставно, прецизно и прилагодливо нанесување, давајќи природна завршница.

Упатства за употреба:

1. Навлажнете го сунѓерот со вода
2. Исцедете го вишокот вода
3. Користете го заоблениот дел за да нанесете течни или кремасти формули, впивајќи ги во кожата.
4. Користете го рамниот дел и врвот за попрецизно нанесување
5. По употреба, измијте го сунѓерот со сапун и вода, исцедете го за да се отстрани вишокот вода и исушете го на воздух

ПРОИЗВЕДЕНО ВО КИНА

4140/500

Стави во кошничка