СПОРТСКИ ПЛИШ ПАНТАЛОНИ

Плишени панталони со еластичен појас и приспособливи предни врвки. Предни џебови и задни надворешни џебови. Отпечатен слоган на однапред. Манжетни на ногавиците.

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 65% органски памук.

699,00 MKD

Боја Јагленово-сива | 2795/777

Изберете величина

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и