СПОРТСКИ КОЖНИ МОКАСИНИ

СПОРТСКИ КОЖЕНИ МОКАСИНИ СО ЗАВРШНА ОБРАБОТКА ОД ВЕЛУР. ДОСТАПНИ ВО ПОВЕЌЕ БОИ. ДЕКОРАТИВЕН ВИДЛИВО НАШИЕН РАБ НА СВОДОТ. КОНТРАСТЕН ЃОН ВО КОСКЕНО БЕЛА БОЈА.

JOIN LIFE sCare for planet: најмалку 90% штавена кожа Join Life.

3.590,00 MKD

Боја Кафеава | 2623/820

Изберете величина

  • EU 39 (25,3cm)
  • EU 40 (25,8cm)
  • EU 41 (26,4cm)
  • EU 42 (27cm)
  • EU 43 (27,6cm)
  • EU 44 (28,3cm)
  • EU 45 (28,9cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и