РЕБРЕСТО БОДИ СО ЦВЕТЕН ДЕЗЕН И КАРНЕР

Ребресто боди без ракави со заоблен изрез. Има отвор во форма на солза со копче на грбот, копчиња за притискање на дното и странични карнери.

JOIN LIFE Care for fiber & water: најмалку 15% рециклиран памук.

Светла екру | 3905/600

799,00 MKD

Изберете величина

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
    Слични производи 
  • 6-9 months (74 cm)
    Слични производи 
  • 9-12 months (80 cm)
    Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка